RIBICA I RAK VITEZ Prikaži uvećano

RIBICA I RAK VITEZ

Ema Lasić

ALFA

9789537490270

Novi proizvod

Simpatična ribica Ivana i pametni rak Ivan spasili su našu prelijepu rijeku Koranu od zagađenja. Kako? To ćete saznati pročitate li dražesnu priču koju je napisala i vilinskim crtežima oslikala Ema Lasić. Izabrala je tehniku laviranog tuša da bi nam predočila prozirnost rijeke i važnost očuvanja prirode i okoliša. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

15,00 KM .

Podaci

Autor Ema Lasić
Izdavač Alfa d.o.o.
Godina 2010
Uvez tvrdi
Broj stranica 20
ISBN 9789537490270
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ema Lasić, dobitnica nagrade „Posebna nagrada Grada Karlovca” na državnom natječaju „Moja prva knjiga” 2010. godine, a osvojila je tiskanje slikovnice. Ema je nagradu dobila s devet godina.

Iz recenzije Sanje Pilić

Simpatična ribica Ivana i pametni rak Ivan spasili su našu prelijepu rijeku Koranu od zagađenja. Kako? To ćete saznati pročitate li dražesnu priču koju je napisala i vilinskim crtežima oslikala Ema Lasić. Izabrala je tehniku laviranog tuša da bi nam predočila prozirnost rijeke i važnost očuvanja prirode i okoliša. Lijep crtež, dobra kompozicija i originalan sadržaj na ekološku temu glavne su odlike ove slikovnice. Zanimljiv je lik raka koji je dosjetljiv i zna pisati, a naučio je pisati zahvaljujući odbačenim pločama i natpisima kojima su, među ostalim, mještani zagađivali rijeku. Poučna priča o prijateljstvu, ljubavi prema prirodi i solidarnosti koja je potrebna da bismo imali bolju (i čistiju) budućnost.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: