UPOZNAJMO PETTSONA I FINDUSA Prikaži uvećano

UPOZNAJMO PETTSONA I FINDUSA

Sven Nordqvist

Planet Zoe

9789533580228

Novi proizvod

Prva kartonska slikovnica o Pettsonu i Findusu za najmlađe! Nakon što je završio svoj svjetski poznati serijal duhovitih priča o starčiću Pettsonu i njegovom mačku Findusu (Kad je Findus bio mali i izgubio se, Findus na kampiranju, Torta za Findusa, Lov na lisicu i dr.),..

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

24,30 KM .

Podaci

Autor Sven Nordqvist
Izdavač Planet Zoe
Godina 2019
Broj stranica 14
Format 20x20 cm
ISBN 9789533570228
Jezik Hrvatski

Više informacija

Prva kartonska slikovnica o Pettsonu i Findusu za najmlađe! Nakon što je završio svoj svjetski poznati serijal duhovitih priča o starčiću Pettsonu i njegovom mačku Findusu (Kad je Findus bio mali i izgubio se, Findus na kampiranju, Torta za Findusa, Lov na lisicu i dr.), švedski književnik i ilustrator Sven Nordqvist odgovorio je na molbe mnogih roditelja i započeo serijal s istim likovima, ali namijenjen znatno mlađim čitateljima (mlađim od 3 godine). Tu je u kraću i jednostavniju priču utkana i neka igra zanimljiva djeci te dobi, npr. igra pogađanja, igra skrivanja i traženja i dr. Slikovnice su jezično prilagođene mlađoj dobi.

Među poljima i livadama smjestilo se malo gospodarstvo. Tu žive starac Pettson i mačak Findus. Jednoga dana Findus je izmislio novu igru. On skriva stvari, a Pettson ih treba pronaći. To je Pettsonu ispočetka bilo malo teško, ali uz pomoć Findusa i kokoši svaki se zadatak lakše riješi. A poslije naporne potrage, najbolje je okrijepiti se ukusnim palačinkama!

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: