VATRA I MINOTAUR Prikaži uvećano

VATRA I MINOTAUR

Niklas Natt Och Dag

Fraktura d.o.o.

9789533582429

Novi proizvod

Godinu dana nakon što je s Cecilom Wingeom riješio misterij osakaćenog leša, njegova prijatelja više nema, a jednoruki gradski čuvar zaborav traži u stockholmskim krčmama. Sve dok ga ne pronađe majka čija je kći okrutno ubijena u noći svojega vjenčanja. Kažu da je djevojku rastrgao čopor gladnih vukova, ali u to ne vjeruju ni majka ni Cardell. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

45,90 KM .

Podaci

Autor Niklas Natt Och Dag
Izdavač Fraktura d.o.o.
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 443
Format 14.5 x 21.5 cm
ISBN 9789533582429
Jezik Hrvatski

Više informacija

1794. Mickel Cardell ponovno je na dnu. Godinu dana nakon što je s Cecilom Wingeom riješio misterij osakaćenog leša, njegova prijatelja više nema, a jednoruki gradski čuvar zaborav traži u stockholmskim krčmama. Sve dok ga ne pronađe majka čija je kći okrutno ubijena u noći svojega vjenčanja. Kažu da je djevojku rastrgao čopor gladnih vukova, ali u to ne vjeruju ni majka ni Cardell. Je li to čudovišno umorstvo prve bračne noći počinio mladi plemić za kojega se udala? Ili neka mnogo opasnija zvijer?

Vatra i Minotaur, drugi nastavak maestralne povijesne stockholmske noir trilogije Niklasa Natt och Daga, ponovno nas odvodi u Grad među mostovima, iznova susreće s nezaboravnim Mickelom Cardellom i Annom Stinom Knapp, još jednom usisava u usijano, vrveće grotlo 18. stoljeća. Od malaričnih obala karipske kolonije Svetog Bartolomeja do skrovitih kutaka Stockholma, pred nama se odmotava crvena nit nezamislivih zločina – trag koji vodi u srce mračnog labirinta, do čudovišta koje može pronaći samo onaj koji nema što izgubiti, ili onaj u čijem je srcu preostalo još malo svjetla. I vatre.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: