LAŽLJIVI ŽIVOT ODRASLIH Prikaži uvećano

PRIČA O JEDNOJ OBITELJI

Rosa Ventrella

Koncept izdavaštvo

9789538326035

Novi proizvod

Svi poznaju Mariu De Santis kao crnu ovcu. Nazvana tako zbog svog tamnog tena, vulkanskog temperamenta i konstantnom prkosu pravilima, ova tvrdoglava djevojka ne može ni zamisliti što sve leži van granica njenog siromašnog sela. Odrastajući sa svojom majkom, dvojicom braće i strogim ocem tiraninom, Maria mora biti pokorna. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,50 KM .

Podaci

Autor Rosa Ventrella
Izdavač Koncept izdavaštvo
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 272
Format 13.5 x 20.5 cm
ISBN 9789538326035
Jezik Hrvatski

Više informacija

Svi poznaju Mariu De Santis kao crnu ovcu. Nazvana tako zbog svog tamnog tena, vulkanskog temperamenta i konstantnom prkosu pravilima, ova tvrdoglava djevojka ne može ni zamisliti što sve leži van granica njenog siromašnog sela. Odrastajući sa svojom majkom, dvojicom braće i strogim ocem tiraninom, Maria mora biti pokorna. Pokorna i jest, koliko joj to dopušta tmurna okolina u kojoj je rođena, malograđanski i zatvoreni umovi okrutnih susjeda, i vječna opasnost od eskalacije nasilja.

Dok pokušava održati ravnotežu između teških životnih uvjeta, želje da pobjegne i zahtijeva da bude odana svojoj obitelji, Marija spas pronalazi u svom tajnom i zabranjenom prijatelju, Micheleu, sinu suparničke obitelji i njenoj strasti za čitanjem koje je možda jedan dan odvede dalje nego što se ikada usudila sanjati. U ovoj veličanstvenoj noveli, Rosa Ventrella istražuje granice odanosti, nepokolebljivog prijateljstva i ljubavi. U centar pozornosti stavlja vatrenu dušu žene koja je rođena da bude slobodna i istu tu vatru budi i u čitateljima.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: