TAJNE SRETNOG ŽIVOTA Prikaži uvećano

DUBOKO NEBO

Patrick Lee

Znanje d.o.o.

9789533600819

Novi proizvod

Anomalija nazvana Pukotinom najbrižnije je čuvana državna tajna. Ali postoji jedna još manje poznata tajna… mnogo strašnija tajna. Dok se predsjednik SAD-a iz svojeg Ovalnog ureda obraća naciji, prema Bijeloj kući zviždeći juri borbeni projektil. U snažnom bljesku eksplozije šef države stradava, njegova se palača pretvara u ruševinu, a jedini trag koji vodi do ubojica su dvije šifrirane riječi.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

8,90 KM .

Podaci

Autor Patrick Lee
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 360
Format 12.5 x 20.0 cm
ISBN 9789533600819
Jezik Hrvatski

Više informacija

Anomalija nazvana Pukotinom najbrižnije je čuvana državna tajna. Ali postoji jedna još manje poznata tajna… mnogo strašnija tajna. Dok se predsjednik Sjedinjenih Američkih Država iz svojeg Ovalnog ureda obraća naciji, prema Bijeloj kući zviždeći juri borbeni projektil. U snažnom bljesku eksplozije šef države stradava, njegova se palača pretvara u ruševinu, a jedini trag koji vodi do ubojica su dvije šifrirane riječi.

I sada Travis Chase iz supertajne agencije Tangent na sebe i na svoje suradnike navlači gnjev i svu razornu moć vlade u sjeni. Jer Travis Chase ima mračnu sudbinu čije se ispunjenje nipošto ne smije dopustiti…

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: