TAJNE SRETNOG ŽIVOTA Prikaži uvećano

LJETNA KRALJICA

Elizabeth Chadwick

Znanje d.o.o.

9789533600871

Novi proizvod

Ovaj zadivljujući roman upoznaje nas s Eleonorinim osobinama što su ih previdjeli svi drugi pisci, a temelji se na novim istraživanjima, i prvo je književno djelo koje Eleonoru prikazuje na početku bračnoga života, u dobi od trinaest godina. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

8,90 KM .

Podaci

Autor Elizabeth Chadwick
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 522
Format 12.5 x 20.0 cm
ISBN 9789533600871
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj zadivljujući roman upoznaje nas s Eleonorinim osobinama što su ih previdjeli svi drugi pisci, a temelji se na novim istraživanjima, i prvo je književno djelo koje Eleonoru prikazuje na početku bračnoga života, u dobi od trinaest godina. Priča o toj ženi koja je ušla u legendu puna je sablazni, strasti, slavodobitnosti i tragedija, a počinje kad u ljeto 1137. godine Eleonori umire voljeni otac, a ona je prisiljena udati se za mladoga kraljevića Luja Francuskoga. Život će joj se gotovo nevjerojatno promijeniti, jer tjedan dana poslije vjenčanja postaje francuska kraljica…

Eleonora mora napustiti sve što je dotad poznavala, a njezin novi život ispunjen je rizikom – ali i neograničenim mogućnostima. Još nedavno je bila dijete, a sad se na svakom koraku sučeljava s krupnim skandalima, lažnim prijateljstvima, ali i sa zabranjenom ljubavi, pa mora koristiti svu svoju oštroumnost i lukavstvo da sebi osigura budućnost i postane jedna od najmoćnijih žena na svijetu.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: