TAJNE SRETNOG ŽIVOTA Prikaži uvećano

MELODIJE SRCA

Emma Cooper

Znanje d.o.o.

9789533600758

Novi proizvod

Melody King već godinama pati od rijetkog poremećaja, još otkad je nezgodno udarila glavom o pod. Da nije bilo toga, sada ne bi počela nekontrolirano, i glasno, pjevati kad god zapadne u stres. I svakako ne bi u školi svojega sina pred svima otpjevala "I Bet You Look Good on the Dancefloor". Ne može joj pomoći nijedan liječnik, nijedan psiholog.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

20,90 KM .

Podaci

Autor Emma Cooper
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 403
Format 12.5 x 20.0 cm
ISBN 9789533600758
Jezik Hrvatski

Više informacija

»Naš život, bez obzira na njegov tijek, započinje i završava otkucajem srca: našim osobnim ritmom, našom osobnom pjesmom.«

Melody King već godinama pati od rijetkog poremećaja, još otkad je nezgodno udarila glavom o pod. Da nije bilo toga, sada ne bi počela nekontrolirano, i glasno, pjevati kad god zapadne u stres. I svakako ne bi u školi svojega sina pred svima otpjevala I Bet You Look Good on the Dancefloor. Ne može joj pomoći nijedan liječnik, nijedan psiholog. Njezinoj djeci, Flynnu i Rose, sve je to strahovito neugodno, ali otkako ih je napustio otac, obitelj se s puno ljubavi drži zajedno. No kada Kingovi naiđu na obavijest o nestalim osobama, suočit će se s istinom koja će im život okrenuti naopačke. Na mjestu na kojem su to najmanje očekivali, otkrit će što zaista znači biti obitelj.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: