KUĆA ABECEDE Prikaži uvećano

BEZ GRANICA

Jussi Adler Olsen

Znanje d.o.o.

9789533438450

Novi proizvod

Za vrijeme uobičajenog jutarnjeg drijemeža šefa Sektora Q, Carla Morcka, nazove kolega iz policijske postaje na otoku Bornholmu. Kad shvati da mu ovaj pokušava uvaliti još jedan stari slučaj, Carl ga otpili. Riječ je o neobičnoj smrti lijepe sedamnaestogodišnjakinje koja je poginula tako što je odbačena na stablo prilikom prometne nesreće, a počinitelj nikada nije pronađen.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

25,90 KM .

Podaci

Autor Jussi Adler Olsen
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 474
Format 15.5 x 23.0 cm
ISBN 9789533438450
Jezik Hrvatski

Više informacija

Za vrijeme uobičajenog jutarnjeg drijemeža u podrumu ravnateljstva policije u Kopenhagenu, šefa Sektora Q, Carla Morcka, nazove kolega iz policijske postaje na otoku Bornholmu. Kad shvati da mu ovaj pokušava uvaliti još jedan stari slučaj, Carl ga otpili. Riječ je o neobičnoj smrti lijepe sedamnaestogodišnjakinje koja je poginula tako što je odbačena na stablo prilikom prometne nesreće, a počinitelj nikada nije pronađen.

Samo nekoliko sati poslije tog poziva dogodit će se tragedija na oproštajki dotičnog kolege te će se Carl i njegova ekipa ipak naći usred komplicirane istrage na Bornholmu. I dok se ondje novi leševi gomilaju, a stari slučaj i dugo skrivane tajne izlaze ne površinu, na otoku Ölandu u Švedskoj, poznatom po vjetrenjačama i megalitičkim spomenicima, jedna vješta i odlučna manipulatorica neće nikome dopustiti da joj stane na put…

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: