geografija

geografija

geografija Ima 17 stavki.

po stranici
Prikazuje 13 - 17 of 17 stavki
  • Brzi pregled
    202,85 KM Na skladištu

    Topografski zemljovidi u mjerilu 1:100 000. 15 planova gradova. 20 tematskih zemljovida. Opis prostora Republike Hrvatske: geografske regije, prirodne značajke i stanovništvo.

    202,85 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    27,90 KM Rasprodano

    Da bismo razumjeli što se događa u svijetu, redovito se laćamo politike, ekonomije, međunarodnih ugovora. Međutim, bez zemljopisa, jasno poručuje Tim Marshall, nikada nećemo imati potpunu sliku događaja: svaki put kada svjetski čelnici donose važne političke odluke, u stvari, moraju uzimati u obzir prisutnost mora i rijeka, planinskih lanaca i pustinja...

    27,90 KM
    Dodaj u košaricu Više
    Rasprodano
  • Brzi pregled
    25,00 KM Na skladištu

    Ovo djelo može poslužiti: geolozima, prostornim planerima, urbanistima, klimatolozima, biolozima, hidrolozima, inženjerima šumarstva i građevine, turizmolozima, agropedolozima, organima uprave, višem vojnom i policijskom kadru, odnosno svima, čiji je angažman i profesionalno opredjeljenje vezano za terene Bosne i Hercegovine. 

    25,00 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    45,00 KM Na skladištu

    Nakon što je objavio tri knjige koje su postigle izniman interes čitatelja – Zemlja planina Bosna i Hercegovina, Polja i visoravni Bosne i Hercegovine, te Rijeke Bosne i Hercegovine – akademik prof. dr. Dalibor Ballian je u izdanju Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi objavio knjigu „Jezera Bosne i Hercegovine” kojom se nastavlja niz monografija o...

    45,00 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    40,00 KM Na skladištu

    Ivo Lučić (Ravno,1960) jedinstvena je autorska i istraživačka pojava. Vrstan novinar po zanatu, po osobnoj vokaciji posvećenik prirode a unutar toga - specijalist karstolog, „Najviše se bavi percep­cijom prirode, osobito krša. Istražuje mogućnost formuli­ranja holističke znanosti o kršu. Autor je više knjiga o kršu, novinarstvu i ratnim stradanjima.

    40,00 KM
    Na skladištu
Prikazuje 13 - 17 of 17 stavki