LJEKOVITIM BILJEM DO ZDRAVLJA Prikaži uvećano

LJEKOVITIM BILJEM DO ZDRAVLJA

Rade Marušić

Naklada Hum

9789926500009

Novi proizvod

Knjiga LJEKOVITIM BILJEM DO ZDRAVLJA rezultat je pedesetogodišnjeg i više fizioterapeutskog rada i iskustva čuvenog hercegovačkog travara Rade Marušića.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

55,00 KM .

Podaci

Autor Rade Marušić
Izdavač Udruga"HUM"
Godina 2022
Uvez tvrdi
Broj stranica 305
Format 21,5x30 cm
ISBN 9789926500009
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga LJEKOVITIM BILJEM DO ZDRAVLJA rezultat je pedesetogodišnjeg i više fizioterapeutskog rada i iskustva čuvenog hercegovačkog travara Rade Marušića.

Knjiga je podjeljena na poglavlja od kojih svako sadrži opis i funkcije pojedinih organa čovječjeg tijela te najčešća oboljenja.Uz svaku bolest date su upute i recepti za liječenje tako da ih svatko može koristiti.

Za ukupno više od 200 bolesti autor je dao otprilike 400 recepata čajeva, tinktura, namaza, obloga, napitaka, kompota uz mnoštvo uputa za ishranu, odijevanje, rad, fizičke vježbe isl. Svaki recept sadrži točne omjere ljekovitih biljaka s potankim uputama za pripremanje i primjenu.

Osim toga, knjiga sadrži upute o preventivnoj zaštiti, savjete kako sačuvati ponovno stečeno zdravlje kao i sve što je potrebno znati o 127 ljekovitih biljaka koje su osnova svih recepata, njihove karakteristike, gdje ih i u koje doba godine brati, kako ih sušiti i spremati.

Za one koji žele sami brati ljekovite biljke u knjizi je crtežom u boji prikazano najosnovnije ljekovite biljke.

16 drugih knjiga iz iste kategorije: