UVOD U OPĆU DIDAKTIKU Prikaži uvećano

UVOD U OPĆU DIDAKTIKU

Hanna Kiper & Wolfgang Mischke

EDUCA d.o.o.

9789536101740

Novi proizvod

U knjizi Uvod u opću didaktiku razmatraju se temeljna pitanja didaktike kao teorije i prakse poučavanja i učenja. U njoj se, pored ostalih, obrađuju i sljedeća pitanja: što je didaktika, kako se razvijalo didaktičko mišljenje, što je to nastavni plan i program a što kurikulum, kako se nastava planira a kako izvodi, koje su djelotvorne nastavne metode, kako se vodi školski razred isl

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

37,00 KM .

Podaci

Autor Hanna Kiper & Wolfgang Mischke
Izdavač Educa
Godina 2008
Uvez meki
Broj stranica 193
Format 13,5x20,5 cm
ISBN 9789536101740
Jezik Hrvatski

Više informacija

U knjizi Uvod u opću didaktiku razmatraju se temeljna pitanja didaktike kao teorije i prakse poučavanja i učenja. U njoj se, pored ostalih, obrađuju i sljedeća pitanja: što je didaktika, kako se razvijalo didaktičko mišljenje, što je to nastavni plan i program a što kurikulum, kako se nastava planira a kako izvodi, koje su djelotvorne nastavne metode, kako se vodi školski razred, kakav je odnos između didaktike i predmetnih didaktika odnosno metodika.

Knjiga je namijenjena kako početnicima tako i iskusnim nastavnicima koji svoje znanje iz poučavanja i učenja žele osvježiti i unaprijediti uvidima u nove spoznaje iz područja didaktike. Uvod u opću didaktiku primjeren je i koristan priručnik za studente nastavničkih studija.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: