Akcija! HERCEGOVINA muzej sjećanja/museum of memories Prikaži uvećano

HERCEGOVINA muzej sjećanja/museum of memories

Branimir Martinac (uredio)

Galerija MARTINO

90849763084

Novi proizvod

Fotomonografija Hercegovina - Muzej sjećanja na jedinstven i neponovljiv način pruža svojevrsnu kronologiju prošlosti Hercegovine - tog nepresušnog izvora umjetničke inspiracije i divljenja - ispričanu kroz objektive brojnih fotografa, bilo da u tu živjeli ili su tu čudesnu zemlju iz raznih razloga pohodili.

Više detalja

dostupno

100,00 KM .

-75,50 KM

175,50 KM .

Podaci

Autor Branimir Martinac (uredio)
Izdavač Galerija MARTINO
Godina 2016
Uvez tvrdi
Broj stranica 296
ISBN 90849763084
Jezik hrvatski i engleski

Više informacija

Fotomonografija Hercegovina - Muzej sjećanja na jedinstven i neponovljiv način pruža svojevrsnu kronologiju prošlosti Hercegovine - tog nepresušnog izvora umjetničke inspiracije i divljenja - ispričanu kroz objektive brojnih fotografa, bilo da u tu živjeli ili su tu čudesnu zemlju iz raznih razloga pohodili. Desetci starih fotografija, njih više od stotinu, vode čitatelja u ugodnu šetnju kroz osebujnu i burnu prošlost pojedinih krajeva Hercegovine, počevši od Mostara, potom Trebinja, Gacka, Nevesinja, Bileće, Ljubinja i Ravnoga, preko Stoca, Neuma, Čapljine, Čitluka, Ljubuškoga, posušja, Gruda i Širokoga Brijega, pa sve do Tomislavgrada, Rame, Konjica i Jablanice. 

Hercegovina je tisućljetno susretište, ali ujedno i razmeđe kultura, religija, vjetrova i klima. Stoga je oduvijek privlačila putopisce i inspirirala pjesnike i slikare. Njezini pejzaži i kulturno-povijesno blago posebice su mamili - kako profesionalce tako i amatere - posjednike fotoaparata.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: