HERCEGOVINA -ZEMLJA SVJETLOSTI Prikaži uvećano

HERCEGOVINA -ZEMLJA SVJETLOSTI

Ivo Pervan, Božo Skoko, Boris Ljubičić

Novelti Millenium

9789535558101

Novi proizvod

Monografija u 400 fotografija na 330 stranica vrhunske grafičke kvalitete i bogate opreme donosi dosad neviđeni prikaz prirodnih ljepota, kulturnih znamenitosti, tradicije, povijesnih spomenika ali i prizora iz svakidašnjeg života urbanog i ruralnog dijela Hercegovine. Riječ je o tzv. fotografijama ugođaja, koje govore o Hercegovini kroz različita godišnja doba, vremenske prilike i doba dana...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

99,00 KM .

Podaci

Autor Ivo Pervan, Božo Skoko, Boris Ljubičić
Izdavač Novelti Millenium
Godina 2009
Uvez tvrdi
Broj stranica 328
Format 31,00 x 24,00 cm
ISBN 978-953-55581-0-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

„Hercegovina – zemlja svjetlosti“ prva je opsežna fotomonografija ovog kraja, nakon desetljeća iščekivanja. Autor fotografija je jedan od najnagrađivanijih hrvatskih umjetničkih fotografa Ivo Pervan. Fotomonografiju je dizajnirao Boris Ljubičić, jedan od najpriznatijih hrvatskih dizajnera u svijetu a uvodni tekst je napisao dr. sc. Božo Skoko, priznati stručnjak za odnose s javnošću i imidž država sa Sveučilišta u Zagrebu.

Monografija u 400 fotografija na 330 stranica vrhunske grafičke kvalitete i bogate opreme donosi dosad neviđeni prikaz prirodnih ljepota, kulturnih znamenitosti, tradicije, povijesnih spomenika ali i prizora iz svakidašnjeg života urbanog i ruralnog dijela Hercegovine. Riječ je o tzv. fotografijama ugođaja, koje govore o Hercegovini kroz različita godišnja doba, vremenske prilike i doba dana, predstavljajući njezin neodoljivi šarm i ljepotu ovog kraja. Knjiga na jedinstven način prikazuje Hercegovinu kao regiju bogatstva u različitosti i suprotnosti, rušeći stereotipe i otkrivajući skriveno.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: