ETIKA U DENTALNOJ MEDICINI Prikaži uvećano

ETIKA U DENTALNOJ MEDICINI

Nenad Polgar i suradnici

Naklada Slap

9789531918961

Novi proizvod

Knjiga Etika u dentalnoj medicini nudi studentima dentalne medicine, članovima dentalnomedicinske profesije i svim zainteresiranim čitateljima pregled tema kojima se ova profesionalna etika bavi...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

58,50 KM .

Podaci

Autor Nenad Polgar i suradnici
Izdavač Naklada Slap
Uvez tvrdi
Broj stranica 227
ISBN 978-953-191-896-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga Etika u dentalnoj medicini nudi studentima dentalne medicine, članovima dentalnomedicinske profesije i svim zainteresiranim čitateljima pregled tema kojima se ova profesionalna etika bavi.
Polazeći od uvjerenja da dentalna medicina jest profesija i da treba zadržati karakter profesije, autori knjige promišljaju moralno-etičke implikacije naravi i identiteta dentalne medicine iz perspektive dobrobiti pacijenta kao najvažnije vrijednosti i svrhe postojanja ove profesije. Pritom se oslanjaju na relevantne uvide ove mlade podvrste profesionalne etike, ali i na vlastito iskustvo dugogodišnjeg rada u području dentalnomedicinske prakse i/ili sa studentima dentalne medicine, nadajući se da će objavljivanjem ove knjige pridonijeti svijesti o važnosti etičke refleksije u svim aspektima dentalne medicine.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: