Kuhinja bez zidova - Recepti sestre Anđelke Prikaži uvećano

KUHINJA BEZ ZIDOVA 2- Recepti sestre Anđelke

sestra Anđelka

FMC Svjetlo riječi

9789958240294

Novi proizvod

Prošlo je već šest godina otkako je svjetlo dana ugledala knjiga Kuhinja bez zidova: recepti sestre Anđelke. Kroz to vrijeme sestra je nastavila i dalje pisati recepte u Svjetlu riječi.

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

35,00 KM .

Podaci

Izdavač FMC Svjetlo riječi
Godina 2014
Uvez tvrdi
Broj stranica 452
ISBN 9789958240294
Jezik Hrvatski

Više informacija

Prošlo je već šest godina otkako je svjetlo dana ugledala knjiga Kuhinja bez zidova: recepti sestre Anđelke. Kroz to vrijeme sestra je nastavila i dalje pisati recepte u Svjetlu riječi. To nije tek plod mašte ili domišljatosti, to su prije svega recepti koji su nastajali svakodnevnim radom u kuhinji, a čemu su, kako sestra tvrdi, pridonijeli i svi koji su se služili njezinim receptima i radosno iščekivali nadolazeći. Svojim zanimanjem i oduševljenjem davali su sestri snagu i polet u pisanju novih recepata. Rezultat toga rada i nastojanja je novo prošireno izdanje kuharice Kuhinja bez zidova sa 227 recepata na 456 stranica!

Kao kod starih tako i kod novih recepata, postupak rada je detaljno opisan. Zastupljeni su recepti za sve prigode, od onih jednostavnih do onih svečanih. Da bi pripravljanje jela bilo olakšano, svaki je recept popraćen i fotografijom

30 drugih knjiga iz iste kategorije: