FANTASTIČNO SJAJNE ŽENE KOJE SU PROMIJENILE SVIJET Prikaži uvećano

FANTASTIČNO SJAJNE ŽENE KOJE SU PROMIJENILE SVIJET

Kate Pankhurst

Profil Knjiga

9789533135915

Novi proizvod

"Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet" Kate Pankhurst je knjiga - slikovnica prepuna zadivljujućih žena koje su postigle nevjerojatne stvari slijedeći svoja srca, talente i snove. Nisu slušale one koji su im govorili da nešto ne mogu učiniti. Usudile su se biti drugačije. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

18,20 KM .

Podaci

Autor Kate Pankhurst
Izdavač Profil Knjiga
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 32
ISBN 9789533135915
Jezik Hrvatski

Više informacija

"Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet" Kate Pankhurst je knjiga - slikovnica prepuna zadivljujućih žena koje su postigle nevjerojatne stvari slijedeći svoja srca, talente i snove. Nisu slušale one koji su im govorili da nešto ne mogu učiniti. Usudile su se biti drugačije. A neke od tih žena nisu mogle odoljeti pa su se upustile u pustolovinu ili više njih. Poletite nebom s istraživačicom Amelijom Earhart, borite se za ženska prava s Emmeline Pankhurst te pokrenite modnu revoluciju s Coco Chanel.

Krenite na putovanje uz ove inspirativne žene: Jane Austen, Gertrude Ederle, Fridu Kahlo, Mary Anning, Marie Curie, Mary Seacole, Coco Chanel, Ameliju Earhart, Sacagaweu, Emmeline Pankhurst, agenticu Fifi, Rosu Parks i Anne Frank.

Lijepe ilustracije i zanimljive činjenice prava su inspiracija i uvod u predstavljanje samo nekoliko važnih žena koje su pomogle oblikovati svijet u kojem živimo.

A pouka-poruka fantastično sjajnih žena koje su promijenile svijet je sljedeća: budite odvažni, domišljati i uporni poput njih. Vjerujte u sebe i pripremite se za vlastitu pustolovinu.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: