BAMBI Prikaži uvećano

BAMBI

Felix Salten

Znanje d.o.o.

9789533601397

Novi proizvod

Jedna od najomiljenijih pripovijetki iz životinjskog svijeta svih vremena, Bambi će očarati ne samo djecu nego i odrasle koji više nisu tako sretni da budu djeca. Priča o maloj srni, koja od rođenja proživi smrt vlastite mame, upoznaje ljubav i opasnost života u šumi, dodirnula je mnoge generacije čitatelja. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

18,90 KM .

Podaci

Autor Felix Salten
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2023
Uvez tvrdi
Broj stranica 140
Format 17x22 cm
ISBN 9789533601397
Jezik Hrvatski

Više informacija

Jedna od najomiljenijih pripovijetki iz životinjskog svijeta svih vremena, Bambi će očarati ne samo djecu nego i odrasle koji više nisu tako sretni da budu djeca.

Priča o maloj srni, koja od rođenja proživi smrt vlastite mame, upoznaje ljubav i opasnost života u šumi, dodirnula je mnoge generacije čitatelja. Felix Salten zvao se zapravo Siegmund Salzmann. Rođen 1869. godine u Budimpešti, još kao dijete doselio se s roditeljima u Beč gdje je završio gimnaziju. Radio je kao novinar i kao književnik u raznim bečkim listovima. Svoj književni rad započeo je pripovijetkama, a kasnije objavljuje dramske tekstove i niz romana. Najveću je popularnost postigao svojom pripovijetkom Bambi, 1924. godine. U vrijeme nacizma otišao je u Švicarsku gdje je 1945. i umro.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: