PIRATOLOGIJA Prikaži uvećano

PIRATOLOGIJA

Dugald A. Steer

Planetopija d.o.o.

9789532570519

Novi proizvod

Kapetan broda Morska mačka William Lubber krenuo je na put oko svijeta odlučan u namjeri da privede pravdi zloglasnu piratkinju Arabellu Drummond. Njegov je dnevnik živa slika onog vremena, kraja 18. stoljeća, kada su okrutni pirati i gusari harali svim svjetskim morima.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

59,50 KM .

Podaci

Autor Dugald A. Steer
Izdavač Planetopija d.o.o.
Godina 2007
Uvez tvrdi
Broj stranica 28
ISBN 9789532570519
Jezik Hrvatski

Više informacija

Kapetan broda Morska mačka William Lubber krenuo je na put oko svijeta odlučan u namjeri da privede pravdi zloglasnu piratkinju Arabellu Drummond. Njegov je dnevnik živa slika onog vremena, kraja 18. stoljeća, kada su okrutni pirati i gusari harali svim svjetskim morima. U njemu je potanko opisao zgode i nezgode na putu, potragu za blagom, obale koje je posjetio. Dalekovidni kapetan sa sobom je poveo i umjetnike koji su pokušali prikazati galeriju pirata i gusara te dočarati njihov surov život na moru.
A istraživače vične engleskom jeziku pozivamo na virtualno putovanje za odabrane u http://www.ologyworld.com/
Fantastična knjiga koja će vas povesti u novu pustolovinu! Uz to ćete naučiti razne nove vještine, kao što je naprimjer umijeće vezivanja čvorova i kako se navigira na moru. A ni uzbuđenja vam sigurno neće vam nedostajati!

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: