ROMANSA U NEW YORKU Prikaži uvećano

ROMANSA U NEW YORKU

Kate Spencer

Znanje d.o.o.

9789533608082

Novi proizvod

Franny Doyle ima grozan dan. Prvo je dobila otkaz, a onda su joj vrata podzemne željeznice razderala omiljenu haljinu i pola Manhattana vidjelo joj je guzu. Osramoćenoj, u pomoć joj je priskočio šarmantni neznanac sa svojim skupocjenim sakoom. Najgore je tek uslijedilo..

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

10,60 KM .

Podaci

Autor Kate Spencer
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2023
Uvez meki
Broj stranica 328
Format 13,5x21 cm
ISBN 9789533608082
Jezik Hrvatski

Više informacija

Franny Doyle ima grozan dan. Prvo je dobila otkaz, a onda su joj vrata podzemne željeznice razderala omiljenu haljinu i pola Manhattana vidjelo joj je guzu. Osramoćenoj, u pomoć joj je priskočio šarmantni neznanac sa svojim skupocjenim sakoom. Najgore je tek uslijedilo. Netko je cijeli događaj snimio i objavio na internetu pa su odjednom Franny i njezin vitez, Hayes Montgomery Treći, najnovija senzacija na svim društvenim mrežama.

Njih su dvoje potpuna suprotnost, jer ona je zaigrana, maštovita i brbljava, a on je ozbiljan, sramežljiv i sav u brojevima. Srećom, u gradu od osam milijuna ljudi ne moraju se više nikad sresti.

Ali igrom slučaja, Franny i Hayes neprestano nalijeću jedno na drugo i, na obostrano čuđenje, shvaćaju da sa svakim novim susretom sve više uživaju u međusobnom društvu. Kad se Frannyn život ponovno okrene naglavačke, hoće li smoći hrabrosti vjerovati u sebe i u ljubav kakvu je oduvijek sanjala?

30 drugih knjiga iz iste kategorije: