A ONDA JE NESTALA Prikaži uvećano

A ONDA JE NESTALA

Lisa Jewell

Mozaik knjiga

9789531432146

Novi proizvod

Roman A onda je nestala – džepno izdanje veliki je svjetski hit koji je poharao ljestvice najprodavanijih knjiga u SAD-u i Europi.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

12,90 KM .

Podaci

Autor Lisa Jewell
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2022
Broj stranica 324
Format 12.5 x 13 cm
ISBN 9789531432146
Jezik Hrvatski

Više informacija

Roman A onda je nestala – džepno izdanje veliki je svjetski hit koji je poharao ljestvice najprodavanijih knjiga u SAD-u i Europi.

Ellie Mack savršeno je dijete. Ima 15 godina, najmlađa je od troje djece u obitelji. Samo ju je nekoliko dana dijelilo od ljetnih praznika.

A onda je nestala.

Njezina majka nakon tog traumatičnog događaja pokušava ponovno dovesti svoj život u red. Prošlo je deset godina od djetetova nestanka, sedam od razvoda i samo mjesec dana od posljednjeg pronalaska ikakva traga o Ellienu nestanku.

Učinit će joj se da joj život kreće nabolje kad upozna šarmantnog sredovječnog muškarca i veza s njim postane ozbiljnija nego što je očekivala.

A kad ugleda njegovu kćer, priča će ponovno krenuti unazad. Naime, njegova kći, Poppy, izgleda identično Ellie.

Sad će trebati odgovoriti na mnoga pitanja: kamo je Ellie otišla? Je li, kao što je policija pretpostavila, samo pobjegla od kuće ili je ipak razlog njezina nestanka mnogo strašniji? Tko je uistinu muškarac kojeg je upoznala? I zašto njegova kći toliko silno sliči njezinom nestalom djetetu?

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: