SJENA ZLA Prikaži uvećano

SJENA ZLA

Stacy Willingham

Znanje d.o.o.

9789533606040

Novi proizvod

Šest je tinejdžerica nestalo u gradiću u Louisiani kad je Chloe Davis imala dvanaest godina. Do kraja ljeta njezin je otac bio pritvoren i optužen kao serijski ubojica. Chloe i ostatak njezine obitelji bili su primorani suočiti se s istinom i nastaviti živjeti s posljedicama. u?

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

8,90 KM .

Podaci

Autor Stacy Willingham
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 360
Format 123 x 190 mm
ISBN 9789533606040
Jezik Hrvatski

Više informacija

Šest je tinejdžerica nestalo u gradiću u Louisiani kad je Chloe Davis imala dvanaest godina. Do kraja ljeta njezin je otac bio pritvoren i optužen kao serijski ubojica. Chloe i ostatak njezine obitelji bili su primorani suočiti se s istinom i nastaviti živjeti s posljedicama.

Dvadeset godina poslije, Chloe je psihologinja s privatnom praksom u Baton Rougeu i priprema se za svoje vjenčanje. Napokon je uspjela ostvariti krhku sreću, no ponekad joj se čini da je njezin život izvan kontrole, baš kao i životi njezinih pacijenata tinejdžera. Tada nestane nova tinejdžerica. Zatim još jedna. I ono strašno ljeto kao da se ponavlja. Je li samo paranoična pa vidi poveznice koje zapravo ne postoje ili će još jedanput razotkriti ubojicu?

30 drugih knjiga iz iste kategorije: