BARŠUNASTI ANĐEO Prikaži uvećano

BARŠUNASTI ANĐEO

Jude Deveraux

Znanje d.o.o.

9789533605036

Novi proizvod

"Jude Deveraux jedna je od najplodnijih suvremenih autorica romansi. Njezine su knjige prava poslastica za sve ljubiteljice strasnih ljubavnih priča smještenih u povijesne ambijente." WomenBook

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

8,90 KM .

Podaci

Autor Jude Deveraux
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 280
Format 12,3x19 cm
ISBN 9789533605036
Jezik Hrvatski

Više informacija

Zavada između dvije obitelji, Montgomeryja i Chatwortha, toliko je duboka da u sretan kraj nitko više i ne vjeruje. No, kada Milesu Montgomeryju isporuče dar - ženu anđeoske ljepote, nagu umotanu u sag - poljuljat će se njegova sva dotadašnja uvjerenja. Jer bit će dovoljan samo jedan pogled na zelene oči, raskošnu kosu boje meda i bujne obline Elizabeth Chatworth pa da ga preplavi nezaustavljiva strast.

No, Elizabeth je žena kojoj su muškarci mrska stvorenja i nikada im se ne bi predala, osobito ne jednome od omraženih Montgomeryja. Osim toga, Miles je drži kao zarobljenicu i stoga ima svaki razlog vjerovati da je on samo još jedna ništarija u nizu. Zašto je onda toliko uznemiruje pogled na njegove blage sive oči, a tijelo ustrepta svaki put kad joj se približi? I je li ona Milesova zarobljenica ili zarobljenica vlastitih uvjerenja?

Čarobna Velvet saga o obitelji Montgomery svoje veliko finale ispisuje u ovome četvrtome romanu koji nam otkriva sudbinu najmlađeg brata, Milesa Montgomeryja.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: