DOBRA DJEVOJKA, LOŠA DJEVOJKA Prikaži uvećano

DOBRA DJEVOJKA, LOŠA DJEVOJKA

Michael Robotham

Znanje d.o.o.

9789533604374

Novi proizvod

Nakon jezivog zločina otkrivena je djevojka koja se skriva u tajnoj sobi. Gladna, zapuštena i prljava, ne želi otkriti svoj identitet, dob ni odakle je došla. Možda joj je dvanaest, a možda petnaest godina. Ne postoji ni u jednom dosjeu nestalih osoba, a ni njezin DNK ništa ne otkriva...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

25,90 KM .

Podaci

Autor Michael Robotham
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 440
Format 15x22,8 cm
ISBN 9789533604374
Jezik Hrvatski

Više informacija

Nakon jezivog zločina otkrivena je djevojka koja se skriva u tajnoj sobi. Gladna, zapuštena i prljava, ne želi otkriti svoj identitet, dob ni odakle je došla. Možda joj je dvanaest, a možda petnaest godina. Ne postoji ni u jednom dosjeu nestalih osoba, a ni njezin DNK ništa ne otkriva.

Šest godina poslije, ona živi u sigurnoj kući s novim imenom Evie Cormac. U postupku njene psihološke procjene angažiran je forenzički psiholog Cyrus Haven koji mora utvrditi je li Evie sposobna za samostalan život. Ona je drugačija od svih koje je upoznao – fascinantna, opasna i ujedno ranjiva. Ona posjeduje i jednu neobičnu moć – zna kada netko laže, a kada govori istinu. Kada se dogodi šokantno ubojstvo Jodie Sheehan, omiljene srednjoškolske prvakinje u umjetničkom klizanju, Cyrus je pozvan da asistira u istrazi. Na prvi pogled savršena djevojka iz susjedstva, Jodie je imala i tajni život, a Evie je na neobičan način povezana s njim. Dok Cyrusa proganja vlastita tragična prošlost, razapet je između dva slučaja – jedne djevojke koju mora spasiti i druge kojoj je potreba pravda.

Koliku će cijenu platiti za istinu?

30 drugih knjiga iz iste kategorije: