OPSADA I OLUJA Prikaži uvećano

OPSADA I OLUJA

Leigh Bardugo

Znanje d.o.o.

9789533603780

Novi proizvod

Progonjena na Istinskome moru, te životima koje je oduzela u Rasjedu, Alina pokušava stvoriti novi život s Malom u nepoznatoj zemlji i sakriti svoj identitet Suncozovke. Ali ona ne može dugo izbjegavati ni vlastitu prošlost, ni sudbinu...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

25,90 KM .

Podaci

Autor Leigh Bardugo
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 392
Format 15x22,8 cm
ISBN 9789533603780
Jezik Hrvatski

Više informacija

Progonjena na Istinskome moru, te životima koje je oduzela u Rasjedu, Alina pokušava stvoriti novi život s Malom u nepoznatoj zemlji i sakriti svoj identitet Suncozovke. Ali ona ne može dugo izbjegavati ni vlastitu prošlost, ni sudbinu.

Mračnjak je preživio napad volkri u Sjenovitom Rasjedu i sada posjeduje stravičnu novu moć, kao i opasan plan da zauzme ravkansko prijestolje. Alina se stoga, uz pomoć tajnovitog i zloglasnog gusara, vraća u zemlju koju je napustila, odlučna u nakani da se suprotstavi snagama koje se okupljaju protiv Ravke. No dok njezina moć jača, Alina tone sve dublje u Mračnjakovu igru zabranjene magije i udaljava se od Mala. Naposljetku će morati odabrati između domovine, moći i ljubavi ili se izložiti opasnosti da u oluji koja se približava ostane bez svega.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: