TAJNA DVANAESTOG ORAHA Prikaži uvećano

TAJNA DVANAESTOG ORAHA

Sanijela Matković

Matica hrvatska

Novi proizvod

 Priča je to o fra Didakovom povijesnom pothvatu a njezini glavni protagonisti su Lovro, koji je kao osmogodišnjak napustio svoju Hercegovinu, svoj rodni hercegovački kraj i zamijenio ga slavonskom ravnicom , te njegov sin Stanko, prikazan u realnom vremenu, sin koji je naslijedio očevu vrlo bogatu i vrlo uspješnu tvrtku i bogatstvo koje je otac stjecao mukotrpnim radom počevši od ničega.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

20,00 KM .

Podaci

Autor Sanijela Matković
Izdavač Matica hrvatska
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 133
Format 20,5x13 cm
Jezik Hrvatski

Više informacija

 Priča je to o fra Didakovom povijesnom pothvatu a njezini glavni protagonisti su Lovro, koji je kao osmogodišnjak napustio svoju Hercegovinu, svoj rodni hercegovački kraj i zamijenio ga slavonskom ravnicom zahvaljujući fra Didaku, te njegov sin Stanko, prikazan u realnom vremenu, sin koji je naslijedio očevu vrlo bogatu i vrlo uspješnu tvrtku i bogatstvo koje je otac stjecao mukotrpnim radom počevši od ničega. Najzanimljivije od svega, naslijedio je očevo duhovno bogatstvo – rekao je Kraljević.

Roman “Tajna dvanaestog oraha” tiskan je u nakladi širokobriješkog ogranka Matice hrvatske, a izlazak knjige potpomogao je Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske .

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: