UČITELJEVA KĆI Prikaži uvećano

UČITELJEVA KĆI

Julie Klassen

Verbum

9789532357318

Novi proizvod

Nakon što je internat koji je vodio njezin otac nepovratno propao, Emma Smallwood odlazi na imanje Ebbington na litici u vjetrovitu Cornwallu gdje će zajedno s ocem privatno poučavati dvojicu od četvorice sinova bogata baroneta. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

39,70 KM .

Podaci

Autor Julie Klassen
Izdavač Verbum
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 387
Format 15,2 X 22,8
ISBN 9789532357318
Jezik Hrvatski

Više informacija

Nakon što je internat koji je vodio njezin otac nepovratno propao, Emma Smallwood odlazi na imanje Ebbington na litici u vjetrovitu Cornwallu gdje će zajedno s ocem privatno poučavati dvojicu od četvorice sinova bogata baroneta. No ubrzo po dolasku počinju se događati tajanstvene stvari. Je li moguće da Emma doista čuje klavir u noći ili joj se pričinja, jer svaki put kad ode u glazbenu sobu, nađe je praznu? I tko li se to noću šulja u njezinu sobu, ostavljajući neobične tragove?

Što to kriju članovi obitelji Weston? Baronetovi stariji sinovi Phillip i Henry i sami se bore s poteškoćama i tajnama. Oni su bivši učenici internata Smallwood i sjećaju se Emme, a jedan od njih osjetit će i da ga ona neodoljivo privlači.

Kada neobični događaji dođu do vrhunca, hoće li Emma shvatiti kojem od braće može pokloniti srce? I može li se u tom području u kojem vreba tama, gdje je svačija vjera na kušnji, neočekivano dogoditi i prava ljubav?

Izvrsno okarakterizirani likovi, zaplet i osobita pažnja prema povijesnim detaljima oduševit će ljubitelje povijesnih romana smještenih u prvu polovicu 19. stoljeća. LIBRARY JOURNAL

Ako ste ljubitelj knjiga Jane Austen ili Charlotte Brontë – ili obje – kad pročitate ovu divnu knjigu, vrlo ćete brzo zavoljeti i Julie Klassen. GOODREADS

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: