ANĐEO IZ RAJA Prikaži uvećano

ANĐEO IZ RAJA

D.J. McIntosh

Znanje d.o.o.

9789533433363

Novi proizvod

D.J. McIntosh izazvala je pravu buru na književnoj sceni već svojim prvijencem Babilonska vještica. Kritika je hvalila njezino temeljito povijesno istraživanje i odlično pisanje. Anđeo iz raja treći je i posljednji roman u mezopotamskoj trilogiji o Johnu Madisonu, gizdavom trgovcu umjetninama iz New Yorka. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

26,60 KM .

Podaci

Autor D.J. McIntosh
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2015
Uvez tvrdi
Broj stranica 279
Format 15.5 x 23.0 cm
ISBN 9789533433363
Jezik Hrvatski

Više informacija

Triler o podrijetlu anđela i stvarnoj lokaciji izgubljenoga rajskog vrta.

D.J. McIntosh izazvala je pravu buru na književnoj sceni već svojim prvijencem Babilonska vještica. Kritika je hvalila njezino temeljito povijesno istraživanje i odlično pisanje. Anđeo iz raja treći je i posljednji roman u mezopotamskoj trilogiji o Johnu Madisonu, gizdavom trgovcu umjetninama iz New Yorka. U ovom napetom trileru jedan od najpoznatijih američkih mađioničara angažira Madisona da pronađe njegova pomoćnika koji mu je ukrao rijetku knjigu o anđeoskoj magiji iz 16. st. Istraga vodi Madisona do velebnih istanbulskih džamija i crkava, ruševina Pergama, bliskoistočnih hramova... sve do mjesta na kojem je nekada bio biblijski rajski vrt – ishodište anđela i mračne tajne o Madisonovu rođenju.

„D.J. McIntosh vodi čitatelje na nevjerojatnu pustolovinu, brišući granicu između mita i stvarnosti ona razotkriva šokantne posljedice mračnih legendi iz drevnih doba.“ - Chatelaine

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: