DIGITALNO UČENJE U RAZREDNOJ NASTAVI Prikaži uvećano

DIGITALNO UČENJE U RAZREDNOJ NASTAVI

Igor Rukljač, Ivana Jurjević Jovanović

Školska knjiga

9789530517707

Novi proizvod

Vrijeme u kojemu živimo donosi nam stalne, mnogobrojne i brze promjene. Stoga je i nastava na daljinu bila izazov za učitelje i cijeli odgojno-obrazovni sustav, ali i prilika u kojoj se može učiti i obogaćivati svoje znanje. U ovom su priručniku, uz osobitosti poučavanja na daljinu, predstavljeni i mnogi alati za stvaranje digitalnih sadržaja te komunikaciju s učenicima.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

46,00 KM .

Podaci

Autor Igor Rukljač, Ivana Jurjević Jovanović
Izdavač Školska knjiga
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 159
Format 16.6 x 24
ISBN 9789530517707
Jezik Hrvatski

Više informacija

Vrijeme u kojemu živimo donosi nam stalne, mnogobrojne i brze promjene. Stoga je i nastava na daljinu bila izazov za učitelje i cijeli odgojno-obrazovni sustav, ali i prilika u kojoj se može učiti i obogaćivati svoje znanje. U ovom su priručniku, uz osobitosti poučavanja na daljinu, predstavljeni i mnogi alati za stvaranje digitalnih sadržaja te komunikaciju s učenicima. Prirucnik Digitalno učenje u razrednoj nastavi - analogni priručnik za digitalno doba pravi je mozaik teorije, prakse i iskustva.
Uz znanstvene činjenice, ponuđeni će primjeri iz prakse biti pomoć i poticaj učiteljima u kreiranju nastave, te poziv na samostalno istraživanje digitalnog svijeta i mogućnosti primjene njegovih postignuća u radu s učenicima.

8 drugih knjiga iz iste kategorije: