Nakladnici

Autori

Promocije

Popis djela po autoru Roman Krznaric

Roman Krznaric prema The Observeru jedan je od vodećih britanskih filozofa na području stilova življenja.Autor je nekoliko popularnih knjiga kao što je : Kabinet čuda - Kako nas povijest uči dobrom življenju.

Roman Krznaric prema The Observeru jedan je od vodećih britanskih filozofa na području stilova življenja. Kulturalni je mislilac i pisac, suosnivač The School of Life te međunarodno priznati stučnjak  za empatiju koji savjetuje organizacije poput Ujedinjenih naroda. Autor je nekoliko popularnih knjiga kao što je : Kabinet čuda - Kako nas povijest uči dobrom življenju.

Više
Prikazuje 1 - 3 of 3 stavki
 • Brzi pregled
  42,80 KM Na skladištu

  U ovoj knjizi briljantno i lucidno ukazuje na suvremene „otimače“ naše sposobnosti da živimo život u svoj njegovoj ljepoti i punini te istražuje načine da ponovo preuzmemo uzde smislenog života. Krznaric nam pokazuje kako carpe diem može biti ključ osobne transformacije, preuzimanja odgovornosti, ali i pokretač društvenih promjena.

  42,80 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  43,00 KM Na skladištu

  Empatija je najvažnija vrlina koju čovječanstvo mora razviti u 21. stoljeću kako bi opstalo i napredovalo, smatra Roman Krznaric. Globalne probleme poput ratova, govora mržnje, klimatskih promjena ili pak nezdravih odnosa ne možemo riješiti bez empatičnog postupanja u svakodnevnom životu.

  43,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  45,90 KM Na skladištu

  Kabinet čuda prepun je praktičnih ideja koje nam mogu pomoći u donošenju svakodnevnih odluka. Jer, možda su najbolji načini življenja već izmišljeni i samo čekaju da prekoračimo stoljeća i posegnemo za njima.

  45,90 KM
  Na skladištu
Prikazuje 1 - 3 of 3 stavki