psihologija

psihologija - znanstvena i stručna literatura

psihologija Ima 425 stavki.

po stranici
Prikazuje 421 - 425 of 425 stavki
  • Brzi pregled
    68,60 KM Rasprodano

    Ova knjiga čitatelju pruža pregled različitih područja psihologije koja se uče u tipičnom programu za diplomu iz psihologije. Čitajući ova poglavlja, otkrit ćete da je psihologija vrlo raznolika disciplina.

    68,60 KM
    Dodaj u košaricu Više
    Rasprodano
  • Brzi pregled
    32,10 KM Na skladištu

    Ova knjiga ponudila je stručne i znanstvene spoznaje psihologije kao struke u formi vodiča za bolje samorazumijevanje doživljavanja i ponašanja. 

    32,10 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    29,90 KM Na skladištu

    Od Freuda nadalje, psihologija je kao nijedna druga znanost pronašla način kako da dospije u javnost. Psihoanalitički modeli mišljenja odavno zauzimaju čvrsto mjesto u području opće kulture.

    29,90 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    37,00 KM Na skladištu

    Donald W. Winnicott pripadao je tzv. srednjoj neovisnoj grupi psihoanalitičara nakon 2.svj. rata u Velikoj Britaniji. Autor, psihoanalitičar i pedijatar u ovoj se knjizi bavi prijelaznim fenomenima razvoja dojenčadi, fantazijama, teorijom igre i igranja, kreativnošću... Ova knjiga nastavlja se na njegov raniji tekst ˝Prijelazni objekti i prijelazni...

    37,00 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    40,00 KM Na skladištu

    Analitičku psihodramu kao scensku psihoterapijsku tehniku autor analizira kroz vlastiti tridestogodišnji rad u Centru za mentalno zdravlje na Rebru. U knjizi razmatra utjecaj psihoanalize na ovu terapijsku tehniku, definira dijagnostičko - indikativne ciljeve, te preporučuje edukativni psihodramu za kliničke psihologe, specijalne pedagoge, socijalne...

    40,00 KM
    Na skladištu
Prikazuje 421 - 425 of 425 stavki