Nakladnici

Autori

Popis djela po autoru Toni Nikolić

Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki
 • Brzi pregled
  72,00 KM Na skladištu

  Sadrži uvodne dijelove s 13 glavnih poglavlja i 22 potpoglavlja, uključujući i literaturu za cjelokupnu Floru, te opće kazalo za sve volumene koje omogućuje snalaženje na temelju svih sadržanih znanstvenih naziva (validna imena, hibridi, kultivari i dr.), sinonima, normativnih hrvatskih naziva i svih ostalih hrvatskih naziva.

  72,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  130,00 KM Na skladištu

  Sadrži ključeve za determinaciju s pratećim podatcima za sve porodice i skupine unutar papratnjača (Equisetidae, Lycopodiidae, Ophyoglossidaem Polypodiidae), golosjemenjača (Cycadidae, Ginkgooidae, Gnetidae, Pinidae) i dijela kritosjemenjača (Magnoliidae - porodice abecednim slijedom A - FAB) s volumenskim kazalom za rodove i porodice.

  130,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  116,00 KM Na skladištu

  Sadrži ključeve za determinaciju s pratećim podatcima za većinu kritosjemenjača (Magnoliidae - porodice abecednim slijedom FAG - ZYG) s volumenskim kazalom za rodove i porodice.

  116,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  116,00 KM Na skladištu

  Četvrti i posljednji dio izdanja Flora Croatica namijenjen je upotrebi na terenu i drugdje, gdje se korisnik neposredno susreće s pripadnicima flore i želi utvrditi kojoj svojti pripada određena jedinka. Sadrži istovjetnu, ali sažetu, verziju ključeva za determinaciju vaskularne flore Hrvatske iz drugog i trećeg dijela ovog izdanja.

  116,00 KM
  Na skladištu
Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki