KOŽNE I SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI Prikaži uvećano

KOŽNE I SPOLNO PRENOSIVE BOLESTI

Ines Brajac i suradnici

Medicinska naklada

9789531764063

Novi proizvod

Udžbenik je namijenjen praćenju nastavnih sadržaja iz predmeta Dermatologija za programe fizioterapeutskih tehničara, kozmetičara, medicinskih kozmetičara i medicinskih sestara u srednjim medicinskim i zdravstvenim školama.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

38,50 KM .

Podaci

Autor Ines Brajac i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2009
Uvez meki
Broj stranica 143
ISBN 978-953-176-406-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Udžbenik je namijenjen praćenju nastavnih sadržaja iz predmeta Dermatologija za programe fizioterapeutskih tehničara, kozmetičara, medicinskih kozmetičara i medicinskih sestara u srednjim medicinskim i zdravstvenim školama. Slijed poglavlja u knjizi sačinjen je tako da prati nastavni plan te prethodni sadržaji pomažu u učenju sljedećih. Sadržaj poglavlja obuhvaća najučestalije kožne i spolno prenosive bolesti, a za učenike koji žele naučiti više navedena je i literatura koja se preporučuje. Na početku svakog poglavlja istaknut je sadržaj i ciljevi poglavlja, a na kraju sažetak i pitanja za učenje. U tekstu su navedeni crteži i slike u poglavlju iz kliničke prakse koji će zainteresirati učenike da istražuju i pronalaze nove informacije što im danas omogućuju nove tehnologije.
Polazeći od činjenica da je koža organ ljudskoga tijela, a dermatovenerologija klinička grana medicine, u pisanju teksta nastojali smo se služiti pretežno medicinskom terminologijom, a latinskim nazivima gdje je to moguće dodali smo hrvatske nazive.
U posljednjem poglavlju opisali smo spolno prenosive infekcije koje se uče u predmetu Dermatologija.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: