GRČKO HRVATSKI RJEČNIK NOVOGA ZAVJETA SA STATISTIKOM GRČKIH RJEČI Prikaži uvećano

GRČKO HRVATSKI RJEČNIK NOVOGA ZAVJETA SA STATISTIKOM GRČKIH RJEČI

Anto Popović

Kršćanska sadašnjost

9789531109338

Novi proizvod

Ovaj rječnik donosi značenje svih grčkih riječi koje se javljaju u suvremenim kritičkim izdanjima Novoga zavjeta na grčkom jeziku, a različita su značenja navedena po kriteriju učestalosti njihove uporaba u Novome zavjetu...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

76,00 KM .

Podaci

Autor Anto Popović
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2016
Uvez tvrdi
Broj stranica 197
ISBN 978-953-11-0933-8

Više informacija

Ovaj rječnik donosi značenje svih grčkih riječi koje se javljaju u suvremenim kritičkim izdanjima Novoga zavjeta na grčkom jeziku, a različita su značenja navedena po kriteriju učestalosti njihove uporaba u Novome zavjetu.

Autor je preuzeo najbolje elemente iz koncepcijski srodnih rječnika na engleskome, talijanskom i njemačkom jeziku i ugradio ih u ovo hrvatsko izdanje, koje je trenutačno najpotpunije na internacionalnoj razini u toj kategoriji rječnika.

Konciznost, preglednost i mogućnost brzog pronalaženja tražene informacije dodatna su obilježja ovog rječnika, i za njegovo korištenje nije potrebno specijalizirano poznavanje grčkog jezika.

Dodatno ga posebno obogaćuje i specifičnost navođenja dodatnoga 'reprezentativnog' novozavjetnog citata za različita značenja jedne grčke riječi i statistika, odnosno podatak o tome koliko se puta dotična riječ javljaju u grčkom tekstu Novoga zavjeta.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: