Tri patuljka i čarobno pero Prikaži uvećano

TRI PATULJKA I ČAROBNO PERO

Mabel G. Taggart

Planet Zoe

9789537685126

Novi proizvod

Kreće li vaše dijete uskoro u školu? Ili je možda već učenik kojem je potrebna pomoć u vježbanju razumijevanja pročitanog? Pred vama je posebna slikovnica, knjiga čitanja, učenja, zabave i čuda, koja djeci pomaže ovladati čitanjem s razumijevanjem. Nakon što pročitate...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

27,00 KM .

Podaci

Autor Mabel G. Taggart
Izdavač Planet Zoe
Godina 2010
Uvez meki
Broj stranica 64
ISBN 978-953-768-512-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Kreće li vaše dijete uskoro u školu? Ili je možda već učenik kojem je potrebna pomoć u vježbanju razumijevanja pročitanog? Pred vama je posebna slikovnica, knjiga čitanja, učenja, zabave i čuda, koja djeci pomaže ovladati čitanjem s razumijevanjem. Nakon što pročitate uzbudljivu bajku i zajedno razgledate prekrasne velike ilustracije, predlažemo vam zadatke namijenjene razvoju vještina neophodnih za buduće čitanje s razumijevanjem.
Kome je slikovnica namijenjena:
- predškolskoj djeci starijoj od 5 godina, za čitanje odraslih djeci i zabavno učenje kroz igru;
- učenicima nižih razreda osnovne škole za samostalno čitanje s razumijevanjem i rad s tekstom;
- djeci s teškoćama u čitanju koja trebaju pomoć u vježbanju čitanja s razumijevanjem, kao dodatak radu s logopedom.
Bajka "Tri patuljka i čarobno pero" sadrži 1.155 riječi, što je otprilike jednako prosječnoj dužini tekstova bajki uključenih u lektiru za 1. razred osnovne škole. Za usporedbu, npr. bajka "Mačak u čizmama" sadrži 1.378 riječi. Epizode i likovi u "Tri patuljka" lako su prepoznatljive, lako ih je izdvojiti iz teksta, pratiti i zapamtiti, odnosno prepričati. To pomaže djeci da se pripreme za praćenje i prepričavanje bajki jednake dužine, ali s manje prepoznatljivim epizodama.

Također pogledajte

12 drugih knjiga iz iste kategorije: