Kako dijete govori Prikaži uvećano

KAKO DIJETE GOVORI? RAZVOJ GOVORA I JEZIKA,NAJČEŠĆI POREMEĆAJI JEZIČNO-GOVORNE KOMUNIKACIJE DJECE PREDŠKOLSKE DOBI

Skupina autora

Planet Zoe

9789537685133

Novi proizvod

Ovaj priručnik nastao je kao plod dugogodišnjeg rada i iskustva koje je grupa logopeda stjecala kroz rad s djecom u vrtićima grada Zagreba. Namijenjen je prvenstveno roditeljima, kako bi im pomogao u odgovorima na pitanja ili nedoumice vezane za jezično-govorni razvoj

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,00 KM .

Podaci

Autor Skupina autora
Izdavač Planet Zoe
Godina 2010
Uvez meki
Broj stranica 80
Format 16,5 x 23,0 cm
ISBN 9789537685133
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj priručnik nastao je kao plod dugogodišnjeg rada i iskustva koje je grupa logopeda stjecala kroz rad s djecom u vrtićima grada Zagreba. Namijenjen je prvenstveno roditeljima, kako bi im pomogao u odgovorima na pitanja ili nedoumice vezane za jezično-govorni razvoj djeteta te ih usmjerio u daljnjim postupcima.
Autorice, priznati logopedi s višegodišnjim iskustvom u radu s poremećajima glasa, jezika i govora u predškolskim ustanovama, na iznimno stručan, ali jasan i popularan način upoznaju javnost s osobitostima urednog jezično-govornog razvoja te kako prepoznati moguća odstupanja u predškolskoga djeteta. Autorice, također, primjereno i jasno daju upute roditeljima kako spriječiti eventualne poremećaje te kako postupati u komunikaciji s djetetom u kojeg se određen poremećaj već pojavio.
Priručnik se sastoji od osam poglavlja u kojem svaka autorica - profesor logoped, daje prikaz urednog razvoja i opis parametara na koje treba obratiti pažnju kako bi se odstupanje u razvoju glasa, jezika i govora zapazilo na vrijeme i kako bi dijete pravodobno bilo upućeno na logopedsku terapiju.

Također pogledajte

12 drugih knjiga iz iste kategorije: