PRAVI SE MRTVA Prikaži uvećano

PRAVI SE MRTVA

Angela Marsons

Mozaik knjiga

9789531430586

Novi proizvod

Kriminalistički roman Pravi se mrtva svjetska je uspješnica i četvrti slučaj inspektorice Kim Stone.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

29,90 KM .

Podaci

Autor Angela Marsons
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 374
Format 14x20 cm
ISBN 9789531430586
Jezik Hrvatski

Više informacija

Kriminalistički roman Pravi se mrtva svjetska je uspješnica i četvrti slučaj inspektorice Kim Stone.

Djevojčino je smrskano lice slijepo zurilo u plavo nebo, a iz usta joj je sipila zemlja. Stotine su se muha rojile nad krvavim tijelom.Istraživačka ustanova Westerley nije za slabiće. To je „farma leševa“ čiji su stanari mrtva tijela u raznim stadijima raspada. Ali kad detektivka Kim Stone i njezin tim tamo otkriju leš mlade žene, čini se da je ubojica otkrio savršeno mjesto za skrivanje svoga zločina.

Zatim pronalaze još jednu mrtvu djevojku, drogiranu i usta punih zemlje. Stone i njezin tim shvaćaju da imaju posla sa serijskim ubojicom – ali koliko će još leševa otkriti? I tko je sljedeća žrtva? Kad lokalna novinarka Tracy Frost nestane, ulozi su samo još veći…
Čini se da prošlost skriva ključ ubojičinih tajni – ali može li Kim otkriti istinu prije nego što poremećeni um odnese novu žrtvu?

O autorici romana Pravi se mrtva:

Svojim prvim romanom prevedenim na hrvatski jezik nazvanim Nijemi vrisak, Angela Marsons odmah je među našim čitateljima stekla brojne poklonike, a njezina istražiteljica Kim Stone postala kultnim književnim likom. Nakon drugog romana, objavljenog na hrvatskom jeziku, Izopačene igre, pojavljuje se i treći Izgubljene djevojčice koji donosi nove, podjednako napete i zanimljive avanture sada već omiljene istražiteljice Kim Stone.

11 drugih knjiga iz iste kategorije: