OLIVE, IZNOVA Prikaži uvećano

OLIVE, IZNOVA

Elizabeth Strout

Profil Knjiga

9789533137773

Novi proizvod

TRIJUMFALAN POVRATAK SVIJETU KNJIŽEVNOG LIKA
KOJI JE OSVOJIO MILIJUNE ČITATELJA.

Nastavak priče o nemogućoj, nezaboravnoj Olive Kitteridge.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

36,20 KM .

Podaci

Autor Elizabeth Strout
Izdavač Profil Knjiga
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 276
Format 23x15 cm
ISBN 9789533137773
Jezik Hrvatski

Više informacija

U romanu pratimo Olive Kitteridge, tu netaktično iskrenu i proturječnu junakinju koja ipak lako prirasta srcu, dok stari i suočava se s promjenama – gdjekad ugodnim, gdjekad ne – u vlastitu životu i životima ljudi koji je okružuju. Olive se prilagođava novom životu s drugim suprugom, nastoji ostvariti odnos s otuđenim sinom i njegovom obitelji, doživljava gubitke i samoću, svjedoči uspjesima i jadima svojih prijatelja i susjeda u obalnom gradiću Crosby u državi Maine te naposljetku i sama usvaja nove životne lekcije…

“Olive, iznova” Elizabeth Strout, dobitnice Pulitzerove nagrade za književnost, nastavak je priče o nemogućoj, nezaboravnoj Olive Kitteridge. Ovaj iznimno hvaljen roman odmah nakon objavljivanja postao je bestseler, a uvršten je i u brojne preglede najboljih knjiga vodećih svjetskih medija.

“Olive je sjajno stvoren lik i zato što je, kad su nedostaci i mane u pitanju, jednako okrutno iskrena prema sebi kao i prema drugima… Po stranicama ovog dirljivog romana prostrla se velika, strašna zbrka koja se naziva život. Elizabeth Strout možda nema odgovore na pitanja koja on postavlja, ali ga se i ne boji.”
The Wall Street Journal

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: