NIKAD OTKAZAN LET Prikaži uvećano

NIKAD OTKAZAN LET

Vera Čudina

VBZ

9789533046662

Novi proizvod

Samo jedan let nikada i nikome nije otkazan. Let prema nebu. Na koje nas pitanje to upućuje? Ima li svaki čovjek nevidljiva krila? Ima.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

24,00 KM .

Podaci

Autor Vera Čudina
Izdavač VBZ
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 143
Format 13,5 x 20cm
ISBN 9789533046662
Jezik Hrvatski

Više informacija

Samo jedan let nikada i nikome nije otkazan. Let prema nebu. Na koje nas pitanje to upućuje? Ima li svaki čovjek nevidljiva krila? Ima. To su upravo ona nebeska krila koja je primio na dar i koja mu bez imalo zadrške otvaraju sve mogućnosti ostvarenja snova.

No kako ih raširiti i poletjeti k ostvarenju, ipak se pobrinuo netko. Postoje tajni znakovi. Ali ne samo za izabrane, u što su nas pokušavali tisućama godina uvjeravati. Svi smo ih zaslužili. Ljubav, vjera, sreća... uvijek su u blizini čovjeka. Poput leptira nečujno uljepšavaju našu stvarnost.

Ako je Aneta, glavna junakinja ove knjige, beskrupulozna ljudska lutka, osjetila dodir nebeske ruke, zašto ne bismo i mi? Pravo si možemo uskratiti jedino sami. Hoćemo li žaliti? Hoćemo.

Zato, otvorimo stranice ovog romana i veselimo se unaprijed. Jer, kada zatvorimo zadnju stranicu, naš let nitko više neće moći zaustaviti. A za to nam tako malo treba.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: