Popis dijela po nakladniku: Kršćanska sadašnjost

po stranici
Prikazuje 37 - 41 of 41 stavki
  • Brzi pregled
    36,50 KM Rasprodano

    Knjiga "Svetost kao pjesma" svojevrstan je životopis fra Ivana Perana, objavljena po navršavanju stote obljetnice rođenja ovoga sluge Božjega, ali i u prilici očekivanoga zaključenja Postupka na dijecezanskoj razini, prvoga i temeljnoga posla u Postupku za proglašenje blaženim i svetim.

    36,50 KM
    Dodaj u košaricu Više
    Rasprodano
  • Brzi pregled
    27,70 KM Na skladištu

    Knjiga Toma Akvinski prikazuje život i djelo nezaobilaznoga autora u filozofiji i teologiji koji je odigrao snažnu ulogu u povijesti zapadne misli.

    27,70 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    13,70 KM Na skladištu

    Pod dušobrižničkim radom podrazumijevam ovo: pomoći kroz istinu." Ova rečenica, uzeta iz dnevnika Romana Guardinija, nalazi se na spomen-ploči u sveučilišnoj crkvi sv. Ljuevita u Münchenu, u kojoj je Guardini propovijedao od 1948. do 1961.. Iz tih propovijedi nastalo je šest svezaka meditacija koje je Guardini opisao kao svoj teološki testament.

    13,70 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    24,70 KM Na skladištu

    Autor se u ovom djelu bavi problematikom kršćanstva na način da je u središte stavio pitanje o Bogu i o Kristu. Analizirajući ta dva pitanja, autor se nadalje upušta u razumijevanje vjere te se bavi temama i dilemama vjere u Crkvi.

    24,70 KM
    Na skladištu
  • Brzi pregled
    67,70 KM Na skladištu

    Sam kardinal Sarah, pišući predgovor ovoj knjizi – a pisao ga je 15. veljače 2019. godine, navodi: „Zašto se ponovno javljam za riječ? U svojoj posljednjoj knjizi pozvao sam vas na šutnju. Ja, međutim, više ne mogu šutjeti. Ne smijem šutjeti. Kršćani su zbunjeni. Svakog dana, sa svih strana stižu pozivi u pomoć od onih koji više ne znaju što da vjeruju.

    67,70 KM
    Na skladištu
Prikazuje 37 - 41 of 41 stavki