KEMIJA 1 Prikaži uvećano

KEMIJA 1

Skupina autora

Profil Klett

9789538122668

Novi proizvod

Udžbenik Kemija 1 donosi zanimljive, raznovrsne i životne nastavne sadržaje te sadrži sve elemente potrebne za uspješno učenje kemije u gimnaziji. Sadržajem i strukturom udžbenik omogućuje učenicima samostalno učenje i stjecanje različitih razina kompetencija, interdisciplinarnost uz snažnu unutarpredmetnu i međupredmetnu korelaciju...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

38,00 KM .

Podaci

Autor Skupina autora
Izdavač Profil Klett
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 237
ISBN 978-953-81-2266-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Udžbenik Kemija 1 donosi zanimljive, raznovrsne i životne nastavne sadržaje te sadrži sve elemente potrebne za uspješno učenje kemije u gimnaziji. Sadržajem i strukturom udžbenik omogućuje učenicima samostalno učenje i stjecanje različitih razina kompetencija, interdisciplinarnost uz snažnu unutarpredmetnu i međupredmetnu korelaciju. Udžbenik prati i nadopunjuje zbirka zadataka kao drugi obrazovni materijal. 
Posebice se ističe sadržaj koji donosi primjenu čestičnoga crteža u nastavi kemije, što znatno pridonosi konceptualnom razumijevanju nastavnoga sadržaja kod učenika. Znatan broj raznovrsnih primjera s rješenjima, učenicima omogućuje samostalno svladavanje gradiva pomoću udžbenika, pri čemu se učenika usmjerava na istraživanje i razvoj vještina.
Budući da se u kemiji do novih znanja dolazi izvođenjem pokusa, vodič učeniku u tom dijelu detaljni su opisi izvođenja pokusa kao i problemska pitanja koja omogućuju učeniku da primjenom načela aktivnoga učenja istražuje, prikupljene podatke obradi i prikaže crtežom, tabličnim ili grafičkim prikazom.

26 drugih knjiga iz iste kategorije: