ČETVEROSTATNO TIJELO Prikaži uvećano

ČETVEROSTATNO TIJELO

Timothy Ferriss

Naklada Ljevak

9789533034584

Novi proizvod

Samo mali dio uobičajenog načina vježbanja doista donosi rezultate. Stoga, ako možemo bolje i preciznije definirati poznavanje uzroka i posljedica povezanih s funkcioniranjem našeg tijela, moći ćemo izgubiti salo i steći mišićnu masu za puno kraće vrijeme i uz puno manje napora. Drugim riječima radi se o minimalističkom fitnesu...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

55,00 KM .

Podaci

Autor Timothy Ferriss
Izdavač Naklada Ljevak
Godina 2012
Uvez tvrdi
Broj stranica 546
ISBN 978-953-303-458-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Samo mali dio uobičajenog načina vježbanja doista donosi rezultate. Stoga, ako možemo bolje i preciznije definirati poznavanje uzroka i posljedica povezanih s funkcioniranjem našeg tijela, moći ćemo izgubiti salo i steći mišićnu masu za puno kraće vrijeme i uz puno manje napora. Drugim riječima radi se o minimalističkom fitnesu.

U knjizi ČETVEROSATNO TIJELO: Neobičan vodič koji će vam pomoći da brzo izgubite salo, uživate u nevjerojatnom seksu i postanete natčovjek Tim Ferriss primjenjuje na čovječje tijelo pristup postigni što više sa što manje truda, onu istu filozofiju koja je preobrazila naš odnos prema radu zahvaljujući njegovoj knjizi ČETVEROSATNI RADNI TJEDAN. Ta je knjiga postala svjetska uspješnica, časopis Details nazvao ju je kultnom senzacijom a Mans Journal najsenzacionalnijim self – help hitom ovog desetljeća.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: