KAKO BITI DŽENTLMEN Prikaži uvećano

KAKO BITI DŽENTLMEN

Sam Guzman

Verbum

9789532356922

Novi proizvod

Kako biti džentlmen: Umijeće muževnosti za katolike sveobuhvatan je i praktičan vodič za autentično življenje muževnosti kao takve. Na temelju bezvremene mudrosti Katoličke Crkve ova knjiga nudi važne odgovore na pitanja suvremenih muškaraca.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,20 KM .

Podaci

Autor Sam Guzman
Izdavač Verbum
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 174
Format 20,5X13,50
ISBN 978-953-235-692-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

U današnje se doba više nego ikada preispituje što to znači biti muškarac, odnosno žena. Već nekoliko desetljeća svjedočimo raspadu tradicionalnoga shvaćanja spolnih uloga, ali u ovom trenutku povijesti vidimo kako se i same pojmovne kategorije muškoga i ženskoga odbacuju s prijezirom i podsmijehom. Kako u takvim okolnostima muškarac doista može biti muško, kako se može ponašati kao džentlmen?

Kako biti džentlmen: Umijeće muževnosti za katolike sveobuhvatan je i praktičan vodič za autentično življenje muževnosti kao takve. Na temelju bezvremene mudrosti Katoličke Crkve ova knjiga nudi važne odgovore na pitanja suvremenih muškaraca. U kratkim, pristupačno i jasno pisanim poglavljima autor nudi jezgrovite i sjajne uvide u mnoštvo najrazličitijih tema kao što su:

— kako znati da si autentičan muškarac
— kako muškarca pretvoriti u džentlmena
— važnost ljudskoga tijela
— dragocjenost tradicije
— svrha uljudnosti
— muževnost i duhovni život.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: