NEISPUNJENO OČEKIVANJE BOLI: KORNJAČA SE OSJEĆA RAZOČARANO Prikaži uvećano

NEISPUNJENO OČEKIVANJE BOLI: KORNJAČA SE OSJEĆA RAZOČARANO

Tatjana Gjurković i Tea Knežević

EVENIO

9789538008818

Novi proizvod

Slikovnica “Neispunjeno očekivanje boli: Kornjača se osjeća razočarano” bavi se osjećajem razočaranja kod djece. Razočaranje je neugodna emocija koja se javlja kao posljedica situacije kada naša želja, nada ili očekivanje nije u skladu s onim što se dogodilo u stvarnosti. 

Slikovnica “Neispunjeno očekivanje boli: Kornjača se osjeća razočarano” spada u tzv. terapeutske priče.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

18,00 KM .

Podaci

Autor Tatjana Gjurković i Tea Knežević
Izdavač EVENIO
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 20
Format 22.0 x 22.0 cm
ISBN 9789538008474
Jezik Hrvatski

Više informacija

Slikovnica “Neispunjeno očekivanje boli: Kornjača se osjeća razočarano”, kao što i sam naslov govori, bavi se osjećajem razočaranja kod djece. Razočaranje je neugodna emocija koja se javlja kao posljedica situacije kada naša želja, nada ili očekivanje nije u skladu s onim što se dogodilo u stvarnosti. U razočaranju najčešće možemo prepoznati elemente emocija tuge, ljutnje i ogorčenosti (na drugoga) ili obeshrabrenosti (ako smo razočarani u sebe).

U ovoj priči o mami, tati i maloj kornjači, djeca će upoznati osjećaj razočaranja i naučiti kako ga prepoznati i imenovati kod sebe. Isto tako, naučit će da je u redu pogriješiti, ali se za pogrešna ponašanja treba znati i moći ispričati (bilo da se ispričati treba dijete roditeljima ili roditelji djetetu). Za osjećaj razočaranja postoji i olakšanje koje predlaže ova priča na kraju.

Slikovnica “Neispunjeno očekivanje boli: Kornjača se osjeća razočarano” spada u tzv. terapeutske priče.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: