KRITIKA BOLI: MAJMUNICA SE OSJEĆA POSRAMLJENO Prikaži uvećano

KRITIKA BOLI: MAJMUNICA SE OSJEĆA POSRAMLJENO

Tatjana Gjurković i Tea Knežević

EVENIO

9789538008832

Novi proizvod

Slikovnica “Kritika boli: Majmunica se osjeća posramljeno”, kao što i sam naslov govori, bavi se osjećajem srama, odnosno posramljenosti kod djece. Sram je neugodna emocija koja se javlja kada se osjećamo pogrešnima, manje vrijednima.

Slikovnica “Kritika boli: Majmunica se osjeća posramljeno” spada u tzv. terapeutske priče.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

18,00 KM .

Podaci

Autor Tatjana Gjurković i Tea Knežević
Izdavač EVENIO
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 20
Format 22.0 x 22.0 cm
ISBN 9789538008498
Jezik Hrvatski

Više informacija

Slikovnica “Kritika boli: Majmunica se osjeća posramljeno”, kao što i sam naslov govori, bavi se osjećajem srama, odnosno posramljenosti kod djece. Sram je neugodna emocija koja se javlja kada se osjećamo pogrešnima, manje vrijednima. Javlja se kada dijete doživi da ga odrasla osoba osuđuje na razini bića odnosno njegove osobne vrijednosti. Drugim riječima, kada negativne osobine pripisuje djetetu kao biću, umjesto da djetetovo ponašanje procjenjuje nepoželjnim ili neprihvatljivim u konkretnoj situaciji.

U ovoj priči o mami i kćerki majmunici, djeca će upoznati osjećaj srama i naučiti kako ga prepoznati i imenovati kod sebe. Roditelji će naučiti kako postaviti granice djetetu u odgoju, odnosno kritizirati njegovo ponašanje na način koji ne umanjuje pritom djetetov osjećaj samovrijednosti i ne utječe negativno na njegovu sliku o sebi. Kroz lik majmunice dijete će naučiti kako osjetiti olakšanje, odnosno nositi se s osjećajem posramljenosti.

Slikovnica “Kritika boli: Majmunica se osjeća posramljeno” spada u tzv. terapeutske priče.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: