MRLJEK I PRLJEK MUĆKAJU BLJAKAVI NAPITAK - Priča o pokvarenom zubu Prikaži uvećano

MRLJEK I PRLJEK MUĆKAJU BLJAKAVI NAPITAK - Priča o pokvarenom zubu

Jelena Pervan

EVENIO

9789538008368

Novi proizvod

Mrljek i Prljek dvije su zloćkaste bakterije koje vole sve što je mrljavo, prljavo, bljakavo i fujkasto. Jednoga dana poželjeli su piti sluzavi kakao bljakao koji im je kuhala Prljekova baka Zmazanka. 

Slikovnicu svakako pročitajte i svojoj djeci, koja će kroz avanture Mrljeka i Prljeka saznati što se događa u našim ustima ako ne peremo redovito zube.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

18,00 KM .

Podaci

Autor Jelena Pervan
Izdavač EVENIO
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 20
Format 21.0 x 27.0 cm
ISBN 9789538008368
Jezik Hrvatski

Više informacija

Mrljek i Prljek dvije su zloćkaste bakterije koje vole sve što je mrljavo, prljavo, bljakavo i fujkasto. Jednoga dana poželjeli su piti sluzavi kakao bljakao koji im je kuhala Prljekova baka Zmazanka. Pronašli su recept i odlučili sami skuhati taj odvratni napitak u kojem su toliko uživali. Ali da bi ga smućkali trebali su im najbljakaviji sastojci i jedna rupa. Odmah su se dosjetili gdje će to pronaći – usta dječaka Lovre! On baš nikako nije volio prati svoje zubiće.

Kad su stigli na Lovrine zube, Mrljek i Prljek odmah su se bacili na skupljanje ostataka trule hrane između njegovih zubi. Brzo su pronašli i rupicu u zubu u kojoj su skuhali pravu pravcatu nevolju.  Kakvu? pročitajte u ovoj šaljivoj, urnebesno zabavnoj, ali i poučnoj priči o pokvarenom zubu!

Slikovnicu svakako pročitajte i svojoj djeci, koja će kroz avanture Mrljeka i Prljeka saznati što se događa u našim ustima ako ne peremo redovito zube.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: